HOME ABOUT
BLOG
WAT ANDEREN ZEGGEN CONTACT


Happy Me


Wil jij een grote en positieve impact hebben op jouw wereld?

Verschillende wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat zaken zoals 'achievement' (iets echt realiseren en waarmaken), 'meaning' (iets groter nastreven dan jezelf), en 'engagement' (vol passie je drijfveren volgen), leiden tot een voller en gelukkiger leven, met meer resultaat en meer impact.

Dat is ook precies waar het Happy Me coachingsprogramma zich op richt.

Met jouw doelen, dromen, en datgene wat je echt wil waarmaken in ons achterhoofd, kijken we naar de totaliteit van je leven. Daarin gaan we op zoek naar die elementen die we groter en sterker kunnen maken.
Zo zal je:

Wat (ex-)coachees over Happy Me zeggen?

Een zeer waardevol programma wanneer je:

Hoe we die resultaten kunnen waarmaken?

Aan de hand van een persoonlijke ontdekkingstocht die je meeneemt doorheen onze 5 pijlers 'Rest', 'Reason', 'Resilience', 'Radiate' en 'Regenerate'.

Dit is een proces van verkenning en ontdekking dat je: Hierdoor zal je:Wat gaan we dan specifiek doen?

Ik neem je mee in een persoonlijk ontdekkingsproces van 3 tot 12 maanden. Daarbij:Investering

Mentale investering: Financiële investering:

Het Happy Me coachingsprogramma loopt over 3, 6, 9 of 12 maanden, afhankelijk van de op te nemen onderwerpen en de diepgang daarvan.
In onderling overleg bepalen we de ideale doorlooptijd die past bij jouw vragen, wensen en investeringsbudget.
Het prijskaartje is alvast helder en eenduidig:

Inschrijven

Heb je interesse? Neem dan vooral contact op met Dennis Fredrickx, zodat we een persoonlijk gesprek kunnen inplannen. We bekijken dan of het Happy Me programma iets voor jou is.

Van daar uit starten we het ontdekkingsproces, en zolang de wederzijdse interesse en match blijft bestaan, zullen we toewerken naar een beslissings- en startpunt met een duidelijke formulering van het gewenste resultaat en de bijhorende intensiteit, doorlooptijd en kostprijs.

Moest onderweg duidelijk worden dat het Happy Me traject toch niets voor jou is, of de wederzijdse interesse en match is er niet (meer), dan stopt het ontdekkingsproces en hebben we hopelijk wel een paar leuke gesprekken gehad.