HOME ABOUT
BLOG
WAT ANDEREN ZEGGEN CONTACT

DENNIS FREDRICKX PARTNERSHIPS

Verklaring Logo Verklaring Logo Verklaring Logo Verklaring Logo Verklaring Logo
Dennis Fredrickx


Dennis Fredrickx Oprichter en zaakvoerder van The Happiness Factory, gespecialiseerd in persoonlijke ontwikkeling.

Afgestudeerd als Industrieel Ingenieur Elektromechanica-Automatisering, met bijkomende studies zoals Fellow in Industrial Engineering, en MasterCoaching.
Daarnaast bijscholingen in o.a. 'Opstellings-coachen' en 'Spelend coachen'.

View Dennis Fredrickx's profile on LinkedIn

In essentie ben ik een coach. Ik noem mezelf echter liever 'Clarity Creator'.
Coaching en het vak van coach zijn zo'n brede begrippen en kunnen zo ruim geïnterpreteerd worden, dat je uiteindelijk nog niet weet wat je te wachten staat wanneer je op zoek gaat naar 'een coach'.

Door voor mij te kiezen, kies je voor mij als persoon, mijn manier van werken, en mijn manier om de dingen te bekijken. Zo zal je nergens een tweede exemplaar vinden. Want ik ben uniek, net zoals jij dat bent en net zoals elke persoon dat is.
Door voor mij te kiezen, kies je voor een 'Accountability & Clarity Coach'.

Wat is er dan zo typisch aan mij?
 • Ik heb meer dan 20 jaar competitiesport op het hoogste niveau op mijn palmares staan, en heb een bijzondere passie voor hardlopen. Zo ben ik groot geworden in een gedachtewereld van "no pain, no gain": werken, zweten en zwoegen om te slagen en om succesvol te zijn.
  Dat mag je ook verwachten in mijn werk als coach: 100% toewijding, doorzettingsvermogen, en blijven experimenteren en exploreren om jouw doelen en dromen waar te maken, en daar houd ik ook jou verantwoordelijk op.
 • Ik ben ingenieur van opleiding waardoor ik enerzijds analytisch van aard ben - ik wil de dingen echt begrijpen en specifiek benoemen - en tegelijk ook heel pragmatisch qua aanpak - experimenteren boven theoretiseren.
 • Ik ben een zeer rustig persoon, wat zich ook in mijn coachingswerk afspiegelt: met mij zal je harder vertragen dan wat je ooit beleefd hebt. "Slow down to speed up".
 • Ik geniet van de vrijheid van de natuur, vrije gedachtekronkels en zwevende dromen.
  Vanuit die vrijheid en ongedwongenheid, maak ik de dingen wel graag concreet, tastbaar en helder. Vastnemen en doorpakken om vanuit vrijheid tot resultaat te komen.
 • Ik verkies diepe connecties met open communicatie boven 'chitchat', 'small talk' en vluchtige praatjes.
  Met een nietszeggend beleefdheidspraatje op de hoek van de straat heb ik het moeilijk, maar ik ga er wel graag eens echt voor zitten. Om jou écht te ontmoeten, om een échte diepgaande verbinding op te bouwen, omdat ik écht en oprecht geïnteresseerd ben in jou als persoon.
  Ik knoop mijn gesprekken dan ook niet aan vanuit een puur commercieel doel, wel vanuit het oogpunt dat ik misschien wel eens mijn 'next best friend' ontmoet.
 • Het gezin, en veel tijd en aandacht voor de kindjes, is extreem belangrijk voor mij. Werktijd en gezinstijd vloeien dan ook moeiteloos in elkaar tot een perfecte balans.
 • Diepgang en focus zijn mijn bijnamen. Een positieve kijk en een gelukkige, stralende houding mijn natuurlijke attitude.
 • En ik krijg de kriebels van passiviteit en geen initiatief nemen over je eigen situatie. De status quo moet en zal altijd uitgedaagd worden.
Ben jij ook iemand die rust, balans, een diepe verbinding, vrijheid en tastbare resultaten belangrijk vindt, zoek je nog extra richting, en ben je daarbij bereid om vanuit een positieve insteek het heft in eigen handen te nemen en er hard en gefocust aan te werken? Dan is de kans groot dat wij het goed met elkaar zullen kunnen vinden!

Ik zou je dan ook graag ontmoeten.


PartnershipsLuc Limère Luc Limère

Luc is een leiderschapsvirtuoos met jarenlange ervaring in het begeleiden van leidinggevenden en organisaties naar 'hart' werkende mensen en teams.
Hij is ook wel een gadget-freak en daarom staat hij helemaal wild van alles wat de toekomst kan brengen.
Samen met zijn Limère Partners begeleidt hij jouw reis naar een succesvolle en welvarende organisatie.

View Luc Limère's profile on LinkedIn
Vicky Daniels Vicky Daniels

In alles wat Vicky doet, helpt ze sterke verbindingen te leggen binnen teams, tussen teams, tussen afdelingen, over organisaties heen,... met één waardevol doel voor ogen: "Duurzaam geluk".

Hiervoor gebruikt ze haar expertise in dialogic organizational development, team ontwikkeling, horse assisted coaching, en Appreciative Inquiry.

View Vicky Daniel's profile on LinkedIn


Nancy Vanboven Nancy Vanboven

Mede dankzij 'ons Nancy' zal jouw bezoek aan The Happiness Factory steeds 'vlekkeloos' verlopen ;-)