HOME ABOUT
BLOG
WAT ANDEREN ZEGGEN CONTACT


Master Mind Circles


De kracht van persoonlijke coaching ... in groep.

Persoonlijke coaching is een bijzonder krachtige methode om voor jezelf vooruitgang en groei te creëren, om bepaalde diepgewortelde patronen te doorbreken en te evolueren naar een stevigere, betere en gelukkigere toekomst.
Met de persoonlijke trajecten die The Happiness Factory aanbiedt, kun je zo dan ook bijzonder grote resultaten voor jezelf neerzetten.

Maar misschien heb jij op dit moment geen nood aan grootschalige en brede omslagen.
Misschien wil je wel liever gericht en gefocust werken rond één bepaald thema. Dat ene specifieke thema eens volledig vastnemen en uitdiepen om zo de kleinste finesses en details, de echte 'mastery' van dat ene thema, helemaal in de vingers te krijgen.

Klein in scope, groots in diepgang, dat zijn de Master Mind Circles van The Happiness Factory.

Zo werken we rond thema's die op het eerste zicht misschien niet zo moeilijk lijken. Nochtans, 'the devil is in the detail'. Gezamenlijk het onderwerp helemaal uitdiepen en het volledig in praktijk brengen, zo werken de Master Mind Circles.

De Master Mind Circles die The Happiness Factory aanbiedt, zijn zeer toegankelijke, rechtdoorzeese en vooral krachtige cirkels.

Het concept is verbluffend eenvoudig EN verbluffend sterk:


Hierdoor kun je:

Master Mind Circles die begin 2017 opstarten

Wat is de deelnameprijs en wat mag je daarvoor verwachten?

Net zoals het concept, is ook de prijs rechtlijnig en eenvoudig: 60€ per sessie, dus 600€ of 720€ voor een jaar (afhankelijk of het 10 of 12 sessies zijn).

Tegenover dit bedrag staan 10 of 12 groepsbijeenkomsten rond een bepaald thema, waarbij persoonlijke aandacht voor jouw groeiproces gewaarborgd is, inclusief mentale en fysieke bevoorrading (zie ook de bullets rond het concept hierboven).

Wat ik van jou verwacht in zo'n Master Mind Circle is het engagement om aanwezig te zijn en actief deel te nemen aan de 10 of 12 sessies van jouw cirkel.

Inschrijven

Heb je interesse? Neem dan vooral contact op met Dennis Fredrickx, zodat we een persoonlijk gesprek kunnen inplannen. We bekijken dan of er een Master Mind Circle is die bij jou past.