HOME ABOUT
BLOG
WAT ANDEREN ZEGGEN CONTACT


Wandelman


De meest laagdrempelige manier om consequent aan je persoonlijke groei te werken.

Wandelen, we doen het allemaal wel eens.
Genieten van de vrijheid, genieten van de wind in je gezicht, je gedachten alle kanten op laten schieten, rondkijken, indrukken opdoen, ... Er zijn zoveel redenen om eens te gaan wandelen.
Maar wat nu als je 'wandelen' eens structureel zou inzetten?
Wandelen om jezelf te ontwikkelen.
Wandelen om beter te worden.

Daarom kun jij beroep doen op Dennis de Wandelman!

Dennis de Wandelman

Wandelen wekt allerlei positieve effecten op:
Je bent buiten, je doet verse zuurstof op, je laat je lichaam actief zijn, zowel de zuurstof als je bloed gaan circuleren in je lichaam, de cadans van het wandelen stimuleert je denkvermogen. Als je wandelt in de natuur, heeft de natuur een rustgevend effect op jou. Het is een momentje voor jezelf waarin je je gedachten de vrije loop kan laten.

Combineer je dat wandelen met een gesprek, dan heb je alle positieve voordelen van het wandelen, en het bijkomende voordeel dat je gedachten meer worden dan zomaar vluchtige gedachten. Je spreekt ze uit, waardoor ze meer draagkracht en volume krijgen.

In principe zou je al die effecten kunnen ervaren op jezelf of door te gaan wandelen met een goede vriend(in)/collega.
En toch. Is die vriend(in)/collega in staat om écht te luisteren? Te luisteren zonder oordeel? Is die vriend(in)/collega in staat om pertinente vragen te stellen die jouw denkproces nog verder uitdagen of stimuleren?

Dat is het voordeel van Dennis de Wandelman.
Je ervaart alle vitaliteitsvoordelen van het wandelen, alle aandacht mag op jou en jouw gedachtekronkels liggen, en je wandelt met iemand die bijzonder goed en diep kan luisteren en uitdagende en prikkende vragen kan stellen.
Bovendien zit in de Wandelman-formule een continuïteit: elke maand minstens 5 kilometer met elkaar gaan wandelen. Op die manier hangt het niet alleen af van je eigen 'goesting' om eens wel of niet tijd voor jezelf en je eigen ontwikkeling te nemen. Op die manier zal je consequent aan jezelf werken, zonder uitstel, en stap na stap.

Kortom,
Wil jij op een zeer laagdrempelige en bewuste manier bezig zijn met je persoonlijke groei en ontwikkeling?
Wil jij genieten van de voordelen van lichaamsbeweging, gecombineerd met inspirerende natuur, en een prikkelend gesprek?
Wil jij consequent jezelf en je eigen wereldje spiegelen en uitdagen om zo telkens weer de volgende stap te nemen en te groeien?
Dan is een abonnement met Dennis de Wandelman de ideale oplossing voor jou!
70€ per maand, 14€ per kilometer. Zo eenvoudig kan het zijn!

Interesse? Kom gerust eens een proefwandeling maken, en laat jezelf uitdagen!


Als bedrijf teken je in voor een groepsabonnement volgens een van volgende pakketten:

De wandelsessies hoeven natuurlijk niet noodzakelijk door verschillende personen ingevuld te worden. Een zelfde persoon kan meerdere wandelsessies per maand boeken wanneer daar nood en ruimte voor is.

Wandelman is ideaal voor:

Interesse?

Ik verwelkom je met veel plezier voor een eerste wandeling!
Maak hier je afspraak